Menu Le Cirque

 

Contact

Menu Le Cirque

 

Menu van 14 maart t.e.m. 15 april 2019

 

Gravlax zalm – rode biet – sushirijst – radijs – avocado – structuren van tomaat

Heilbotfilet – fregola sarda – schelpjes – prei – sesam **

crème knolselder - kervelsausje

Kreeft à la nage – ravioli van champignons – ***

crunch van olijf - broccoli

Presa Iberico – jonge wortel – patatas bravas – linzen –

(supl. hopscheuten 6,00 €)

Chocolade “all the way”

 

• • •

 

Menu van 18 april t.e.m. 3 juni 2019

 

Gerookte oosterschelde paling – Bellota ham – aardappelsalsa –

Groene appel – komkommer – koriander – ramenas

Op vel gebakken roodbaars – safraanrisotto – bloemkool – **

Lamsoor – crumble foccacia – sambalmayo – garnalenjus

Gelakte kalfszwezerik – gebakken asperges – bonenkruid ***

crunch van ui – structuren van zwarte pens

Lamskroon – asperges – champignons – bulgur –

gekonfijte aardappelen – crème van Mimolette kaas

Aardbei – witte chocolade – yoghurt - violet

 

3-gangen 41,00 € met aangepaste wijnen 61,00 €

4-gangen ** 56,00 € met aangepaste wijnen 81,00 €

5-gangen **+*** 67,00 € met aangepaste wijnen 97,00 €

 

(aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht)

 

Vanaf 5 personen is er helaas géén mogelijkheid tot à la carte.

Reservatie is alleen telefonisch mogelijk op het nummer 03 296 02 02.

Nieuwe Baan 88 B

9111 Belsele

T 03 296 02 02

info@lecirque.be

Openingsuren

‘s middags van 12.00 tot 13.30 uur en ‘s avonds van 18.30 tot 21.00 uur. Dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag gesloten.