Traiteurlijst

 

Contact

Eindejaarsfeesten

 

Afhaalmenu kerst (24/25 december)

 

Amuses - € 10,00 p.p.

- Zalmrilette – komkommer – escabeche paprika – currymayo

- Panna cotta geitenkaas – koolrabi – Granny Smith – basilicum – gepofte zaden

- Mousse gerookte forel – aardappelsalsa – zeekraalcrème – foreleitjes

- Angès sorel-soepje (champignon-kip)

 

Vitello tonato  - parmesaancrunch – sushirijst – avocado – wakame - tomaat

• • •

Sint-jacobsvruchten à la nage – pastinaakcrème – bladerdeegkrokantje – sesam - bieslook

• • •

Hertenfilet – bosschampignons – witloof – knolselderpuree  –

gestoofd appeltje in witte wijn – airellen  – amandelkroketjes

OF

Op vel gebakken zeebaars – groentenratatouille – aardappelpuree –

julienne van prei – witte wijnsaus

• • •

Chocolade – mascarpone – vanille – koffie – Amaretto

 

 

Voor bij de koffie -  € 6,00 p.p.

- Bokkenpootje

- Pruimentaartje met slagroom

- Chocolade-brownie met gel van mango

- Pralinémousse in combinatie met witte chocolade

 

Prijs  4-gangen menu € 55,00 p.p. (exclusief amuses en koffiegarnituur)

 

 

Afhaalmenu nieuwjaar (31/12 en 1/1)

 

Amuses - € 10,00 p.p.

- Zalmrilette – komkommer – escabeche paprika – currymayo

- Panna cotta geitenkaas – koolrabi – Granny Smith – basilicum – gepofte zaden

- Mousse gerookte forel – aardappelsalsa – zeekraalcrème – foreleitjes

- Angès sorel-soepje (champignon-kip)

 

Terrine van ganzenlever – wildpaté – rode biet –

ramenas – quinoasalade – konfijt van ui

• • •

Halve kreeft in de oven – kruidenboter – gekonfijte tomaten – rijst met basilicum

• • •

Hertenfilet – bosschampignons – witloof – knolselderpuree –

Gestoofd appeltje in witte wijn – airellen - amandelkroketjes

OF

Op vel gebakken zeebaars – groentenratatouille – aardappelpuree –

julienne van prei – witte wijnsaus

• • •

Chocolade – mango – hazelnoot – gepocheerde peer

 

 

Voor bij de koffie - € 6,00 p.p.

- Bokkenpootje

- Pruimentaartje met slagroom

- Chocolade-brownie met gel van mango

- Pralinémousse in combinatie met witte chocolade

 

 

Prijs 4-gangen menu € 60,00 p.p. (excl. amuses en koffiegarnituur)

 

 

Afhaalgerechten kerst en nieuwjaar 24/12 – 25/12 – 31/12 – 1/1

 

Zakouskis voor bij het aperitief

  • Champignon en truffel
  • Gandaham en Oud Brugge kaas
  • Kreeft
  • mix 3x3 stuks/€ 10,00

Oesters (voor u geopend)

  • Zeeuwse oester creuse natuur - € 1,90/stuk
  • Zeeuwse oester platte 5/00000 natuur - € 2,70/stuk
  • Gegratineerde oester creuse met prei/spinazie  en champagnesaus - € 2,60/stuk

 

Soepen (incl. croutons en groentengarnituur)

  • Kippenroomsoep - €  7,00/l
  • Kreeftensoep (met rouille) -  € 13,00/l
  • Agnès Sorel -  € 8,00/l

 

Voorgerechten

  • Tartaar en tataki van tonijn sushirijst, guacamole, wakame, tomaat, kataïfi - € 17,00
  • Vitello tonato, parmesaancrunch, sushirijst, avocado, mini-groentjes - €17,00
  • Oostendse visschelp opgevuld met garnaal, scampi, zalm, kabeljauw en hertoginnenaardappelen - € 13,00
  • Sint-Jacobsvruchten à la nage, pastinaakcrème, bladerdeegje - € 16,00

 

Kreeften

  • ½ of 1 kreeft (700 g) Belle-Vue (sla, tomaat, eitje, cocktailsaus) - € 24,00 / 45,00
  • ½ of 1 kreeft (700 g) à la nage, (incl. gekonfijte tomaatjes en basilicumrijst) - € 24,00 / 45,00
  • ½ of 1 kreeft (700 g) met kruidenboter (incl. gekonfijte tomaatjes en basilicum) - € 24,00 / 45,00

 

Hoofdgerechten - Vlees

  • Hertenkalffilet - € 27,00
  • Hertenragout - € 19,00
  • ½ Fazant (borst en bil) - € 26,00
    Incl. mengeling champignons, knolseldercrème, gebakken witloof, gemarineerde appeltjes in witte wijn en amandelkroketjes
  • Gratin aardappelen, portie voor 4 personen - € 10,00

 

Hoofdgerechten - Vis

  • Vispannetje met zeetong, kabeljauw, zalm, gamba, sint-jacobsvrucht, scampi, koolvis, grijze garnalen, juliennegroentjes en aardappelpuree - € 27,00
  • Zeetong Duglèré klassiek (aardappelpuree, champignons, garnaal, tomaat) - € 27,00
  • Tarbot, spinazie, prei, champignons, hertoginnenaardappelen, witte wijnsaus - € 28,00

 

Desserten

  • Dessert afhaalmenu kerst (24/12 – 25/12) - € 7,00
  • Dessert afhaalmenu oudjaar (31/12 – 1/1) - € 7,00
  • Kaasbordje (5 soorten) met uienconfit en noten/rozijnentoast - € 10,00

 

Bestelinfo

  • Gelieve telefonisch te bestellen op het nummer 03/296.02.02. U krijgt dan van ons een bestelnummer ter bevestiging.
  • Wij vragen u een waarborg van € 50,00, te betalen bij levering of afhaling van de gerechten, deze krijgt u terug bij het inleveren van de gebruikte (onbeschadigde) goederen, enkel op vertoon van uw verkregen bonnetje!
  • U kan uw bestelling ten laatste plaatsen op 20 december voor kerst (24-25 december) en op 27 december voor oud- en nieuwjaar (31 december en 1 januari).
  • Wij aanvaarden enkel contante betalingen.
  • Bestellingen kunnen aan huis geleverd worden regio Waasland mits een toeslag van € 10,00 per bestelling, de leveringen zijn beperkt dus snel zijn is de boodschap.

 

Inleveren van materiaal

  • Materiaal kerst: op vrijdag 27/12 tussen 10u en 12u en tussen 15u en17 u + zaterdag 28/12 tussen 14 u en 17u.
  • Materiaal oud- en nieuwjaar: op donderdag 9/1 tussen 9u en 12u en zaterdag 11/1  tussen 14u en 17u.

 

Praktische info

  • Het restaurant is geopend op: donderdag 19/12 vrijdag 20/12 zaterdagavond 21/12 zondagmiddag 22/12 dinsdagavond 24/12 (kerstmenu) vrijdag  27/12 zaterdagavond 28/12 zondagmiddag 29/12 dinsdagavond 31/12 (oudejaarsavondmenu)
  • Het restaurant is gesloten van 1 t.e.m. 9 januari 2020.
  • Traiteurdienst is enkel mogelijk op 24/25/31 december en 1 januari.

 

Cadeautip

Op zoek naar een origineel cadeau voor familie, vrienden of je partner?

 

Verras hen met een geschenkbon van Restaurant Le Cirque (bedrag naar keuze). Dankzij dit geschenk kan je iedereen kennis laten maken met de gezellige sfeer en de (h)eerlijke keuken (bon is 1 jaar geldig!)

 

Geniet op de feestdagen van onze huisGin Oliv. ambachtelijk gebrouwen door Brouwerij Verhofstede - €32,50/fles

 

 

 

Nieuwe Baan 88 B

9111 Belsele

T 03 296 02 02

info@lecirque.be

Openingsuren

‘s middags van 12.00 tot 13.30 uur en ‘s avonds van 18.30 tot 21.00 uur. Dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag gesloten.